Portada
Retorn de la competició en les categories inferiors

Els equips infantils i cadets de l'handbol Club Serradells tornen a la competició organitzada per la Federació Catalana d'Handbol.

L'equip Infantil i Cadet de l'Handbol Club Serradells reprenen la competició després de l'últim partit el 7 de març de 2020. L'equip Infantil dirigit per Pau Manresa i Edgar Serra classificats a segona catalana aquest cap de setmana viatgen a Santpedor, Pau Manresa, entrenador de l'equip destaca la importància de la represa per tal de poder seguir millorant i aprenent els valors que transmetem, agraeix l'esforç i el compromís dels joves jugadors en la llarga espera per la competició.

Per altra banda, l'equip cadet entrenat per Jan Busquet i Ferran Troguet, hauran d'esperar a la setmana vinent per competir. Els dos tècnics estan satisfets del treball realitzat durant aquest període sense competició i afrontaran la lliga amb la màxima exigència per posar en practica tot el treballat durant aquesta llarga aturada.

L'equip Juvenil continua lluitant per les primeres posicions a Lliga Catalana, l'equip tricolor s'enfronta a la Salle Bonanova al Pavelló Germans Riba d'Ordino aquest diumenge a les 11.30.