Portada
Handball School Recull 350€ en Activitat Solidària a la Illa Carlemany

Handball School ha recollit un total de 350€ durant l'activitat solidària celebrada aquest cap de setmana a la Illa Carlemany. Els fons recollits es destinaran al programa de salut mental de Handball School i a la Fundació Agua de Coco, contribuint a la continuïtat del projecte de l'escola socialesportiva d'handbol a Tulear, Madagascar, que beneficia 800 nens i nenes.

L'activitat es va desenvolupar al llarg del dissabte i el matí del diumenge, permetent que el públic conegués de prop l'handbol d'Andorra. Durant aquests dies, els visitants van poder participar en l'  activitats de "Tirs Solidaris" i conèixer més sobre les iniciatives solidàries que Handball School duu a terme tant a nivell local com internacional.

"Estem molt agraïts pel suport rebut durant aquest cap de setmana. La solidaritat de la societat és fonamental per continuar amb els nostres projectes, especialment aquells que se centren en la salut mental i el desenvolupament dels nens a través de l'esport", va declarar el portaveu de Handball School.

La recaptació es distribuirà de la següent manera: una part donarà suport al programa de salut mental de Handball School, una iniciativa que busca proporcionar suport psicològic i emocional als joves esportistes. L'altra part es destinarà a la Fundació Agua de Coco, que continua treballant per millorar les condicions de vida dels nens a Tulear, Madagascar, a través de l'handbol i altres projectes educatius.