Portada
Handball School Organitza Torneig Solidari FC24 a la PlayStation 5 en Benefici d'ASDA i AUTEA

Aquest passat cap de setmana, Handball School va organitzar un emocionant torneig solidari de FC24 a la consola PlayStation 5, en el qual 32 jugadors es van unir per competir en benefici de l'Associació del síndrome de Down d'Andorra (ASDA) i l'Associació del Trastorn de l'Espectre de l'Autisme d'Andorra (AUTEA). Cada participant va fer una donació de 15 € que es va destinar a totes dues associacions.
 
L'acció va començar dissabte a la planta zero del centre comercial Illa Carlemany, on es van dur a terme la fase de grups i els vuitens de final, la qual cosa va resultar en un total de 56 partits emocionants. A mesura que avançava el torneig, els 8 millors jugadors van emergir com a competidors de la gran final. Diumenge, l'emoció va arribar al seu punt àlgid a la Sala 2 del cinema, on es van disputar els quarts de final, les semifinals i l'esperada gran final que es va projectar en una pantalla gegant.
 
En un emocionant enfrontament, Fabio Correia es va alçar amb la victòria en la gran final amb un resultat final d'1-4, i com a premi, es va emportar a casa la cobdiciada PlayStation 5 juntament amb el joc FC24. Eric Carmona, el segon classificat, no se'n va anar amb les mans buides i va rebre una targeta de regal valorada en 50 € per al centre comercial Illa Carlemany.
 
Aquest esdeveniment no només va ser una oportunitat per als amants dels videojocs, sinó també una noble causa que beneficiarà ASDA i AUTEA en la seva valuosa tasca de suport a les persones amb síndrome de Down i trastorn de l'espectre de l'autisme a Andorra.
 
Handball School agraeix a tots els participants pel seu compromís i entusiasme en aquest torneig solidari. Felicitem Fabio Correia i a tots els participants per la seva dedicació i esperit esportiu. Esperem amb emoció la pròxima edició d'aquest torneig i l'oportunitat de continuar contribuint a la comunitat d'Andorra.
 
Enhorabona a tots els participants i ens veiem l'any que ve!


VEURE LES FOTOS