Portada
Fem un PAS per a la Salut Mental

Avui, la comunitat educativa de l'Escola Andorrana de Batxillerat s'ha unit amb entusiasme per celebrar la Fira del Projecte PAS (Projecte Acció i Servei). Un total de 250 alumnes s'han congregat per presentar els seus projectes i conèixer les associacions del país en un esdeveniment que destaca l'acció, el servei i la solidaritat com a pilars fonamentals de l'educació.

En el pavelló Joan Alay, Handball School ha participat activament amb un centenar d'estudiants que han triat projectes relacionats amb l'esport. Amb el suport de la nostra associació, els alumnes de batxillerat han organitzat unes olimpíades centrades en la salut mental, amb set reptes: llançaments de precisió d'handbol, xuts de penals de futbol, tirs lliures de bàsquet, burpees i planxes abdominals, així com proves d'atletisme, com el triple salt i el llançament de pilota medicinal.

Cada una d'aquestes proves ha estat avaluada amb criteris específics, fomentant la col·laboració i el treball en equip entre els participants. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és educar i conscienciar sobre la importància de la salut mental, buscant prevenir possibles trastorns que puguin afectar la salut dels joves.

La jornada ha destacat el compromís de la comunitat educativa de l'Escola Andorrana de Batxillerat en promoure activitats que no només reforcin el coneixement acadèmic, sinó que també abordin aspectes fonamentals pel benestar integral dels estudiants i la societat més jove.

Agraïm sincerament a l'Escola Andorrana de Batxillerat per fer possible aquesta jornada olímpica, demostrant el seu compromís amb l'educació social i el benestar dels seus alumnes.