Portada
El Juvenil del CH Serradells campió de la fase A3 Lliga Catalana

El juvenil del CH Serradells s'ha desplaçat aquest cap de setmana per disputar l'últim partit de la Fase prèvia sèrie A3 Lliga Catalana amb victòria contra l'equip barceloní, CH Gavà, (25:30) proclamant-se líder del seu grup per jugar la Fase Final contra l'Handbol Sant Vicenç per disputar el 17è millor equip de Catalunya.
 
L'equip andorrà s'ha desplaçat a la ciutat de Gavà aquest cap de setmana per jugar l'últim partit de la seva fase, els tricolors van sortir molt motivats per disputar aquest partit, ja que era important sumar punts per poder classificar-se campió del seu grup. Durant el primer temps les bones actuacions defensives i ofensives de l'equip van permetre treure un avantatge de sis gols al final del primer període.
 
En el segon temps, l'equip andorrà va fer canvis en el seu joc ofensiu per provar diferents situacions que ens podríem trobar en el campionat IHF/EHF que se celebrarà el pròxim 14 de juny a Geòrgia, la falta de rodatge va fer que l'equip barceloní s'apropés en el marcador i el tècnic de l'equip andorrà va tornar el pla inicial de partit.
 
Cal destacar les bones actuacions defensives del porter andorrà, Fèlix Chillón, i l'efectivitat del jugador Jan Busquet, malauradament quan faltaven 10 minuts per acabar el partit amb una acció desafortunada va patir una lesió al genoll dret, l'equip després de la lesió es va veure sotmès a una irregularitat en l'efectivitat i a les accions ofensives que van decantar ajustar el resultat final amb victòria de l'equip tricolor (25:30).

Podeu veure el partit aquí