Portada
Domini de l'equip Infantil contra l'Handbol Guissona

L'equip infantil del HC Serradells suma dos punts a la jornada d'aquest cap de setmana contra l'Handbol Guissona al Pavelló Germans Riba d'Ordino (20:13)

Els jugadors dirigits per Pau Manresa i Edgar Serra, aquest cap de setmana han disputat aquest cap de setmana la jornada de recuperació contra l'Handbol Guissona amb victòria de l'equip tricolor, l'equip andorrà ha dominat l'electrònic en tot moment.
Els andorrans han posat en pràctica les noves formes defensives establertes per Manresa i Serra, tot i que en algun moment del partit l'equip visitant s'ha apropat el marcador, l'equip local ha sabut respondre davant les amenaces de l'equip rival.

Martí Aparicio, capità de l'equip tricolor ha declarat \"Ha sigut un partit bastant dur, però hem aguantat sempre per davant en el marcador, els entrenadors han jugat un molt bon paper. L'equip rival es trobava en desavantatge, ja que no tenien porter i un jugador ha hagut d'ocupar el seu lloc, tot i això han jugat molt bé.\"

El pròxim partit de l'equip Infantil es jugarà dissabte a les 11.30 contra l'Handbol Igualada B. Per altra banda, l'equip Cadet que havia de disputar el seu primer partit després de la represa de la competició haurà d'esperar dues setmanes pel confinament per contacte positiu de gran part de l'equip andorrà.